تیرچه

 

خرید تیرچه بلوک

به دلیل ساختار ساده تیرچه بلوک قیمت این مصالح از تیرآهن بسیار ارزانتر بوده ، چراکه تنها موارد به کار رفته در این مصالح میلگرد و بتن است که نسبت به تیرآهن به مراتب ارزانتر است    .تیرچه از یک فونداسیون بتنی که در قسمت زیرین آن قرار دارد و نیز شبکه‌هایی میل گردی که با نظم و ترتیب خاصی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و به پایه بتنی متصل می‌شوند تشکیل شده‌است، میلگرد در زمانی‌که بتن در حال صفر شدن است در میان آن قرار داده می‌شود تا به یکدیگر محکم و ثابت شوند.

میل‌گردهای درون بتن با زوایای مختلفی قرار می‌گیرند دسته‌ای از آن‌ها به‌صورت عمود و دسته‌ای دیگر به شکل مورب درون بتون جای می‌گیرند این عمل باعث می‌شود تا از کج شدن و یا قطع اتصال میلگرد و بتن جلوگیری شود.

تیرچه فلزی

در گذشته به دلیل عدم آشنایی عوام با انواع تیرچه به نمونه هایی که در آنها از ورق به جای بتن استفاده می شد تیرچه فلزی می گفتند اما امروز با فراگیری مصالح ساختمانی در زمینه های مهندسی توسط مهندسین و معماران از واژه تیرچه کرومیت استفاده می شود ، این نوع تیرچه وزن کمتر ولی دارای مقاومت بیشتری نسبت به نمونه بتنی است.

نحوه اجرای طرح تیرچه‌بلوک

در عملیات ساخت سقف‌های تیرچه کرومیت بعد از تشکیل چارچوب‌های اصلی که از تیرآهن‌های قوی استفاده می‌شود تیرچه ها و بلوک‌ها را در حد فاصل تیرآهن‌ها قرار می‌دهند و بر روی آن‌ها بارگذاری می‌کنند سپس بلوک‌ها که می‌تواند از جنس یونولیت باشد را در فضای بین تیرچه ها قرار می‌دهند و بعد از آن شبکه میله گردی بر روی تیرچه ها ساخته می‌شود و تمامی این میل‌گردها را از طریق جوشکاری به یکدیگر ثابت می‌کنند، سپس سازه آماده بتن‌ریزی است بنابراین در این مرحله بتن را بر روی سازه می‌ریزند و فضاهای خالی را به‌طور کامل پر می‌کنند.

میزان تحمل بار سقف و وزن تیرچه و بلوک به‌کاررفته بر روی سقف‌هایی که از دید که چه بلوک ساخته می‌شوند را مهندس اجرای طرح محاسبه می‌کند تا از تخریب ناگهانی و یا مشکلات دیگر جلوگیری شود

ویژگی‌ها و شاخصه‌های استفاده از تیرچه ‌بلوک

  • صرفه اقتصادی بالای استفاده از طیف بلوک
  • مقاومت بسیار زیاد در برابر ذوب شدن و آتش
  • انتقال صدا بین دو سقف را تا حدود زیادی کاهش می‌دهد
  • مقاومت نسبی بالا نسبت‌به نیروهای وارده خارجی
  • مقاومت در برابر پوسیدگی و رطوبت
  • مقاومت در برابر نفوذ حیوانات موذی
  • کاهش وزن چند برابری در مقابل اجرای سقف‌های تیر آهنی
  • نصب آسان و کم‌دردسر
  • عایق گرمایی و صوتی
  • ص ایجاد فونداسیون مناسب برای گچ‌کاری بهتر
  • عدم نیاز به تخصص برای نصب این طرح
  • هزینه‌های نصب ارزان

یرچه

تیرچه از ترکیب دو مصالح پر اهمییت ساختمانی شامل میلگرد و بتن تشکیل شده است که به صورت پیش ساخته تولید و به فروش می رسد ، از طرفی پیش ساخته بودن این محصول در کاهش هزینه ها و نصب آسان آن کمک می کند ، از طرفی این محصول انواع زیادی دارد که در تولیدی ها قابل سفارش و هر روزه ساخته می شود برای مثال نمونه های زیر در صنایع فولاد توفیقی موجود هستند :

 

تیرچه های بتنی

تیرچه خرپایی

تیرچه پیش تنیده

تیرچه پیش ساخته

تیرچه قالب سفالی

تیرچه جان باز

برای سفارش تمامی این محصولات می توانید از طریق شماره تماس های قرار داده شده با ما ارتباط برقرار کنید و سفارشات خود را ثبت کنید.

 

تیرچه بتنی

همانطور که می دانید شناخته شده ترین نوع تیرچه ، تیرچه بتنی است که در ساخت سقف ها و طاق ها کاربرد دارد ، به طور معمول در ساخت ساختمان ها و یا سازه هایی که دارای شرایط و استانداردهای استفاده از تیرچه بتنی را خواهند داشت مورد بهره برداری قرار می گیرند ، در ادامه در هنگام اجرا کردن طرح پیاده سازی تیرچه بتنی بر روی سازه فضاهای خالی بین این محصولات را با فوم پر می کنند و با بتن پوشانده می شوند ،با خرید هر دوی این محصولات از بازرگانی فولاد توفیقی از تخفیف ویژه تری برخوردار شوید.

 

خرید  تیرچه استاندارد 

اجزای تیرچه در سه مرحله بارگذاری می شوند. شناخت این سه مرحله بر روند اجرای سقف اثر می گذارد.

مرحله اول بارگذاری

مرحله اول بارگذاری زمان حمل و نقل می باشد. در این مرحله جهات بارگذاری تیرچه متفاوت است. و طراحی تیرچه برای بارگذاری این مرحله نیست. علت این امر ناشناخته بودن بارگذاری است. دراین مرحله باید نهایت دقت در حمل و نقل را مد نظر قرار داد. در صورت حمل نامناسب بتن پاشنه آسیب جدی می بیند.

مرحله دوم بارگذاری

این مرحله از زمان قرار گیری تیرچه بر روی سقف تا قبل از کسب مقاومت بتن سقف می باشد. در این مرحله وزن بتن سقف نیز به تیرچه ها اعمال میشود. تیرچه ها هنوز نمی توانند به عنوان یک تیر به مقطع تی شکل عمل کنند. ظرفیت خمشی تیرچه ها در این مرحله بسیار ناچیز است. به ناچر با الوار و جک نیروی وارد به آنها را به کف زیرین منتقل می کنند.

مرحله سوم بارگذاری

مرحله سوم همان بارگذاری در زمان بهره برداری است. این مرحله از زمان حصول مقاومت بتن سقف و بازگشایی جک های زیر بتن می باشد. طراحی میلگردهای خرپا بر اساس بارهای وارد در این مرحله انجام شده است.

اجزای اصلی تشکیل دهنده تیرچه پاشنه بتن

میلگرد بالایی

میلگرد پایین (میلگردهای اصلی)

میلگرد تقویتی

میلگرد عرضی (زیگزاگ یا خاموت)

میلگرد کمکی اتصال

بتن پاشنه

جوش یا وسیله اتصال میلگردها